This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
Vente de billets en ligne
Bienvenue sur notre système de billetterie en ligne.
Ici, vous obtenez vos billets dans un simple et pratique.

23 févr.

Immortal

samedi 23 02 2019 à 22 h 00 

Immortal

Amb Bruno Oro. Espai: Sala Polivalent de les Planes d'Hostoles

samedi 23 02 2019 à 22 h 00 

Alguns agosarats del post humanisme auguren que en menys de vint anys l’èsser humà podrà escollir si vol morir o no. Un possible futur on la vida no tindrà límits temporals. Estem preparats per ser eterns? I, què faríem si tinguéssim tot el temps del món?

Immortal és un viatge pels clarobscurs d’una vida que mai s’acaba. Una comèdia dramàtica futurista on el Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. Personatges totalment reconeixibles als quals la immortalitat els ha canviat completament la vida.

Què faríem si haguéssim d’aguantar el sogre o la sogra eternament? I si haguéssim de treballar en aquella feina que no ens agrada 200 anys més? Què faríem quan els nostres propis fills ja siguin besavis?

Immortal és el primer solo teatral de Bruno Oro acompanyat per dos dels millors creadors teatrals de ciència ficció: Marc Angelet i Alejo Levis.


Amb la compra d'aquesta entrada, et regalem l'entrada per veure l'obra "El Carrer" de la companyia de teatre 3 Colades, de Sant Joan les Fonts, representació que es durà a terme el dia 30 de març a la Sala Polivalent de les Planes d'Hostoles. Per accedir a l'espectacle "El Carrer" només cal que presentis aquesta mateixa entrada a taquilla el dia de l'obra.

Turisme Garrotxa
Av. Onze de Setembre 17800 Olot
Téléphone: 972 27 16 00
E-mail: info@turismegarrotxa.com

Suivez-nous!

Avis légal
Cookies policy
Propulsé parKoobin